Közeledik a karácsony és pihenés ideje. A Cleartexnél még 200%-on dolgozik a gyártás, az értékesítés, a logisztika, gyakrolatilag mindenki, de mi is hamarosan megpihenünk. Kívánjuk, hogy mindenkinek legyen békés és boldog a karácsonya és szánjon megfelelő időt a regenerálódásra. Az új év valószínűleg nem lesz könnyebb, mint az idei, ezért a sikerhez valóban nem árt kipihenten visszatérni. Egyúttal szeretnénk minden partnerünknek, ügyfelünknek és beszállítónknak megköszönni az idei év sikereit és szeretnénk, ha jövőre is hasonlóan hasznos együttműködések jönnének létre és a projektjeinkben a padlózatra, a falra vagy a bejáratokba kerülő burkolatoknak még többen örülhetnének. Ehhez megígérjük, hogy jövőre is mindent megteszünk!
|
||
Az idén teljesíthető megrendeléseket a Mikulás már elvitte, ezért kizárólag raktáron levő termékekből lehet válogatni december 20-ig, amolyan fogd és vidd módszerrel, némi készpénz ellenében. Ettől függetlenül szívesen fogadunk be újabb megredenléseket, de felhívjuk mindenki szíves figyelmét, hogy 2017. januárjában kerülnek feldolgozásra. Ennek oka, hogy beszállítóink már leállították a gyártó egységeiket és a logisztika is csak jövőre indul. |
||
Kolléganőnk, Nóri egy házi, karácsonyi mézeskalács recepttel kíván minden hölgy partnerünk kedvére tenni, hogy sikerrel prezentálja a családi vacsorát. Karácsonyi mézeskalács Hozzávalók: • 300 g búzaliszt (BL55) Elkészítés: 1. | Egy nagyobb tálban összekeverjük a lisztet a kakaóval, a szódabikarbónával, a fűszerekkel és a porcukorral, majd belemorzsoljuk a vajat. Jó étvágyat! |
||
Marketing vezetőnk, Péter egy igazán férfias megoldással segít a bajbajutott férfiakon. Képzeljük el, már minden a helyén van a karácsonyi készülődésben, de pont senkinek nem jutott az eszébe, hogy a bejárati ajtóra karácsonyi ajtódíszt tegyen. A boltok ugyan még nyitva tartanak, de - valljuk be - melyik férfinak jut az eszébe, hogy megközelítse önszántából a nagyobb bevásárló központokat az adventi hétvégéken... Nos, nekik szánjuk az alábbi ajtódísz gyorstalpaló videót.
|
||
Értékesítőnk, Zoli reggel beállított egy félelmetesen jó, házi készítésű szaloncukor csomaggal. Úgy éreztük, hogy ezt feltétlenül fontos megosztani partnereinkkel, hiszen Zoli saját maga készítette. Alig kell, hozzá valami, de a legfontosabb az öntő forma. Ezenkívül szükséges egy pár tábla jó minőségű, 50% kakaó tartalmú étcsokoládé, egy csomag nagyszemű mazsola és némi finom, házi pálinka. Zoli választása cseresznye pálinkára esett, és igazoljuk, hogy jó döntés volt. A fentiek birtokában az alábbiakat kell tenni: 1. | Áztassa a mazsolát 3 napig a házi pálinkában! 2. | Ha a mazsola jól megszívta magát, akkor indulhat csoki felovasztása. 3. | A mazsoláról öntse le a pálinkát és igya meg, amíg a csoki folyóssá válik! 4. | Töltse a formába kicsit kevesebb, mint félig a felolvasztott csokit! 5. | A mazsolaszemeket nyomja bele a csokival félig töltött formába! 6. | Töltse teli a formákat a maradék csokival! 7. | Pihentesse a hűtőben a már kihült formát egy fél napot! 8. | Csomagolja színes papírba, vagy tegye dísztányérra! Fogyassza felelőséggel! A bolti bonbonokhoz képest magasabb alkohol tartalom miatt a fogyasztás után ne vezessen gépjárművet, inkább maradjon otthon a családjával és élvezze a karácsonyt! Mivel Zoliéknál is van gyerek a családban, azt javasolta, hogy a gyerek számára készíthető kandírozott gyümölcs- vagy gumicukor darabokkal is pálinkába áztatás nélkül. Imádni fogják! |
||