Share
Starting Line videó bemutató - Cleartex - Biztonsági burkolatok
Az oldalon történö látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.

Starting Line videó bemutató

A Wearwell forradalmi futószőnyege sok mindenben az élre tör. A videóban azt próbáljuk meg bemutatni, hogy az évtizedek óta azonos formában gyártott szivacs alapú, belépő szintű futószőnyegek felett miért járt el az idő - a Starting Line megjelenésével. A videót az eredeti anyagból vágtuk és magyarítottuk, és hozzá is tettünk egy picit. Igyekszünk kedvező feltételeket biztosítani a termék megismerésére, így aki a videónak nem hisz el mindent - mi sem tennénk, annak felajánljuk, hogy kipróbálhatja a szőnyeget saját munkakörnyezetében.

Az árajánlat kérő űrlapon lehet termékpróbát kérni, amit a kollégáink rövid időn belül feldolgoznak és felveszik a kapcsolatot a termék tesztelésért felelős szakemberrel.A tesztelést nem csak olyan környezetben ajánljuk, ahol belépő szintű futószőnyegeket használnak, hanem minden száraz vagy nedves, de kevésbé szennyezett ipari csarnokban, ahol még nem telepítettek ergonómiai szőnyeget a kemény beton aljzatra.

AJÁNLATKÉRÉS ÉS TERMÉK PRÓBA IGÉNYLÉS

 

 

 
Loading...
Loading...