Share
Starting Line futószőnyeg száraz vagy nedves területre - Cleartex - Biztonsági burkolatok
Az oldalon történö látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.

Starting Line futószőnyeg száraz vagy nedves területre

Starting Line futószőnyeg

közepes teljesítményű ipari futószőnyeg ipari csarnokok, futószalagok, közlekedők

Starting Line futószőnyeg száraz vagy nedves területre

A Starting Line egy forradalmian új futószőnyeg a Wearwell kínálatából. A belépő szintű megoldás olyan ipari területeken optimális, ahol fokozott a csúszásveszély és a dolgozók kijelölt útvonalon közlekednek, pakolnak vagy futószalag esetleg hosszabb munkapad mellett végzik forgással, szereléssel vagy egyéb emeléssel járó munkájukat. Erre a feladatra alkalmas megoldások évtizeted óta léteznek, a Wearwell a 90-es évek eleje óta gyártja szivacsmagos futószőnyegeit, a DiamondPlate SpongeCote a világ első a szegmensben a mai napig. A Starting Line pedig egy új fejezet kezdete.

Az innováció gyakorlatilag a szőnyeg összes tulajdonságát érinti. Egy, az álláskönnyítő szőnyegek piacán új anyagfajtának köszönhetően az eddig megszokottnál magasabb szintű rugalmasságot, lényegesen nagyobb szakítószilárdságot biztosít a szőnyeg, így kétszer hosszabb élettartammal rendelkezik. A szivacs alapú futók nagy terhelés mellett 6 hónapos élettartammal bírnak, míg ugyanakkora terhelés mellett a Starting Line legalább egy évet kibír. Az élettartam alatt pedig azt érjük, amíg a szőnyeg teljes mértékben el tudja látni a feladatát, tehát nem lehet balesetek okozója. A laminált felületű szivacsos szőnyegek kifáradás esetén repedezhetnek, nagyobb súlyterhelés esetén akár elszakadhatnak, szivacsmagjuk zsugorodik és csökken a rugalmassága is. A Starting Line esetében ilyen jelenségekkel nem kell számolni, a szőnyeg teljesen homogén TPO (hőre lágyuló poliolefin) alapanyaga meggátolja a használatból eredő szakadásokat, illetve az idő elötti kopást vagy deformálódást. A felfelé álló félgömb alakú mintázat tökéletes komfortot jelent, rálépve puha járófelületet ad, a lábat felemelve pedig kirugózva segíti a járást. A gömb mintának köszönhetően alkalmas álló és forgással járó munkavégzéshez is, nehéz terhek cipeléséhez.

A szőnyeg anyagának másik kedvező tulajdonsága, hogy rendkívül könnyű. Alig több, mint 1 kg-os tömege négyzetméterenként lehetővé teszi, hogy akár hölgyek végezzék a szőnyeg leterítését, karbantartását. Ez kb. az egy negyede az átlagos szivacsmagos futószőnyegek tömegének, amivel jelenleg a legkönnyebb csúszásmentesítő és álláskönnyítő futószőnyeg a piacon. A 91 cm széles tekercs teljes hosszúságában (22,9 m) is alig haladja meg a 25 kg-ot.

A Starting Line új távlatokat nyújt: akár fizikai értelemben is. A speciális, felfelé álló félgömb kialakításnak köszönhetően a minták nem csak a járást, de a testreszabhatóságot is megkönnyítik. Két teljes hosszúságú tekercs azonos irányban vagy például két szőnyegvég 90 fokkal elfordítva - kis alakítással - stabilan egymásba fektethető, ugyanis a félgömb minták precízen egymásba illeszthetők. A szőnyeg bár nem szakad, éles késsel szabható, így a hosszúsága, szélessége illetve a járás iránya gond nélkül változtatható.

 

Nézze meg, hogy milyen könnyen telepíthető!

 

Tulajdonságok

 • csúszásmentes, TPO (hőre lágyuló poliolefin) összetétel
 • 10 mm vastag, félgömb mintás munkaszőnyeg önmagában rézselt szegély kialakítással
 • futószőnyeg használtra fejlesztve
 • száraz és nedves munkaterületre
 • önmagában rézselt szegély minta
 • megakadályozza a csúszásveszélyt különböző száraz vagy nedves felületű beton / kő platformokon
 • komfortos járhatóságot biztosít, így csökkenti munka közben fellépő fáradtságot és stresszt
 • rugalmasságának köszönhetően megvédi a leeső szerszámokat, munkadarabokat a töréstől, sérüléstől
 • tekercses kialakítás, egymásba történő reteszelési lehetőséggel
 • 91 cm széles tekercs (60 és 122 cm széles típusok hamarosan)
 • egyszerűen és gyorsan fektethető
 • könnyen tisztán tartható: nagy nyomású rendszerrel, 70° C fok alatti, enyhén szappanos vízzel tisztítható

 

csúszásgátló  fáradtságcsökkentés  hőszigetelés  eszközvédelem  Tekercses kivitel  Közepes terhelhetőség  könnyű tisztítás


Felhasználási területek

 • ipari csarnokok, üzemi területek: futószalag, hosszú munkapad, közlekedők
 • fémipar, gépipar, járműipar, energetika
 • élelmiszeripar, italipar
 • feldolgozóipar, csomagolás

Nézze meg közelebbről!


KATALÓGUS

A termék megtekinthető katalógusunkban.

STARTING LINE FUTÓSZŐNYEG (WW-300)

Loading...
Loading...