Share
Cushion-Ease Solid ESD száraz, ESD ellen védett környezetbe - Cleartex - Biztonsági burkolatok
Az oldalon történö látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.

Cushion-Ease Solid ESD száraz, ESD ellen védett környezetbe

Cushion-Ease Solid ESD száraz, ESD ellen védett környezetbe

nagy teljesítményű ipari szőnyeg / padozat ipari terület és fejlesztés, ESD ellen védett környezet

Cushion-Ease Solid ESD száraz, ESD ellen védett környezetbe

A Cushion-Ease Solid ESD munkaszőnyeg és padozat egy nagy terhelhetőségű, száraz ipari, ESD ellen védett környezetbe fejlesztett moduláris szőnyeg megoldás. 100%-ban természetes gumi alapú, zárt szerkezetű, sztatikus disszipatív kialakítású, így az általános fáradtságcsökkentő és csúszásmentesítő hatások mellett rendelkezik ESD, azaz a töltésszétválás okozta elektrosztatikus kisülések elleni védelemmel. Kavicsmintás felülete R9-es besorolású, ezért képes megelőzni az elcsúszásból kialakuló baleseteket. Az opcionálisan választható színes rámpája megelőzi az elbotlásból eredő baleseteket. Iparágtól függetlenül használható száraz területeken, ahol drága elektromos berendezések, számítógéppel vezérelt eszközök, szerverek között történik a munkavégzés vagy elektrosztatikailag érzékeny a munkadarab. A szőnyeg mérsékelten ellenáll az ipari szennyeződéseknek, egyszerűen tisztítható és karbantartható.

A Cushion-Ease szőnyegcsalád természetes gumi alapú típusa is a nagy teljesítményű, több műszakos munkaszőnyeg osztályába tartozik. A 19 mm vastag szőnyeg kiemelkedő ergonómia hatású: kíméli az ízületeket és a gerincoszlopot, komfortos állófelületet biztosít a hosszas munkavégzéshez. A kavicsszerű mintázat csúszásmentes felületet, stabil állópozíciót és könnyű elfordulást biztosít a rajta dolgozóknak. A szőnyeg 91x91 cm-es modulokból áll, így könnyen kialakítható belőle munkaszőnyeg, futószőnyeg, vagy faltól-falig padozat. A modulok fiú-lány kapcsolókkal biztonságosan illeszthetők össze, és bármikor bonthatóak maradnak. A szőnyegcsalád összes tagja, így a Cushion-Ease ESD szőnyeg is rendelkeznek rámpa tartozékkal és a különböző típusok (nitril gumi, lyukacsos, tűzálló, GSII) keverten is telepíthetők. A szőnyeg biztonságos használatához számos földelési tartozék áll rendelkezésre. A szőnyeghez, a munkapadhoz és a dolgozóhoz kapcsolható földelők megakadályozzák, hogy a munkatér teljes területén töltésszétválódás, illetve elektrosztatikus kisülés, azaz ESD alakuljon ki.

 

Tulajdonságok

 • 100% természetes gumi
 • Száraz ipari területre, ESD ellen védett környezetbe
 • 19 mm vastag, 13,6 kg/m2 tömegű
 • Kavicsos mintázatú felülete R9 csúszásmentességet garantál (DIN51130, BG-rule BGR181)
 • Sztatikus disszipatív, mért ellenállás Rg / Rp = 106-109 Ω
 • Fekete színű modul és fekete vagy sárga rámpák
 • 91x91 cm modul (NT-558) 91 cm fiú csatlakozós oldalrámpa (NT-551-91M), 91 cm lány csatlakozós oldalrámpa (NT-551-91F), 152 cm fiú csatlakozós oldalrámpa (NT-551-152M)
 • Nagy gyalogos és polcos kocsi forgalomra
 • Könnyen, egyszerűen takarítható
 • Szilikon mentes 

 

csúszásgátló  fáradtságcsökkentés  ESD elleni védelemmel  hőszigetelés  Olajálló  eszközvédelem  moduláris  nagy terhelhetőség  könnyű tisztítás


Felhasználási területek

 • száraz ipari és fejlesztői területek, ahol nagy értékű elektromos és digitális berendezéseken végzik a munkát vagy elektrosztatikailag érzékeny munkadarabokkal dolgoznak
 • elektronika, informatika, gépipar, fémipar, tervezés, fejlesztés, járműipar, csomagolás
 • ESD elleni tartozékokkal használandó

Nézze meg közelebbről!


KATALÓGUS

A termék megtekinthető katalógusunkban

CUSHION-EASE SOLID ESD (NT-558)

Loading...
Loading...