Share
Cleartex hírlevél | 2016. november - Cleartex - Biztonsági burkolatok
Az oldalon történö látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
Cleartex Hírek | 2016. NOVEMBER
 

2016. november. Korai hideg, a karácsonyi láz kezdete, mindenszentek, movember és még sok más juthat az eszünkbe, még is a legtöbbünknek már a várva várt, pihenéssel teli évvége ugrik be. Pedig addig még sokat kell aludni és - nem mellesleg - dolgozni. Az év hajrája most kezdődik.

  • 2016. őszi lábtörlő akció és játék
  • R, mint regisztrált védjegy az Alutrend szennyfogókon
  • Karácsonyi akciók a myfloor.hu-n
  • Tapiwall, avagy Balett táncos a falon
 
 

Ne maradjon le aktuális híreinkről! Kövessen bennünket!   Kövessen a Facebookon!   Kövessen a Google Plus-on   Kövessen a YouTube-on!

 
 

Cleartex Őszi lábtörlő akció és nyeremény játék 2016

Ha még nincs hatékony szennyfogója, itt az ideje gondoskodni róla! A Cleartex őszi akciójában nem csak óriási engedménnyel tudja most megvásárolni, de akár vissza is nyerheti lábtörlője árát. Rendeljen a http://b2b.cleartex.hu/ weboldalon található akciós lábtörlőkből, fényképezze le a bejáratbe helyezett szennyfogót és töltse fel https://www.facebook.com/cleartex/ oldalunkra! Játékunkban a feltöltött képekre lehet szavazni, a legtöbb szavazatot begyűjtő kép feltöltője lesz a nyertes, aki visszakapja a képen szereplő lábtörlő árát. A játék részletei: http://b2b.cleartex.hu/labtorlo-nyeremenyjatek.

 

ŐSZI SZENNYFOGÓ AKCIÓ 2016

 
 

 Cleartex | Védjegyzett ALUTREND 2016

Óriási hírünk van: az Alutrend végre megkapta a hivatalosan védjegyzett márkák (R) betűjét. Így a szennyfogónk már hivatalosan is ALUTREND® formában írható le. De ez még lehet nem lenne elég az óriási hírhez, ezért ismét van egy kis újdonságunk is. Új kefebeszállítónk segítségével ismét rendelhető a színes kefés szennyfogó. Az általános fekete vagy sötét szürke mellett élénk piros, zöld, citrom, narancs, kék, türkíz és fehér, illetve sötét zöld, bordó, barna és arany színekben rendelhető. Kiknek ajánljuk? Sportcsapatoknak, "színes" cégeknek, gyermekekkel foglalkozó köz- és gyógyászati intézményeknek, általánosságban a szórakoztató iparnak és vendéglátásnak. Miért ajánljuk? Mert az Alutrend szennyfogók hatékonyságán nem változtat, de színesebbé, kelendőbbé tudja tenni a bejárat külső részét is, vagyis kiemeli az adott cég portáját a szürkeségből.

 

ALUTREND.HU

 
 

Cleartex | Karácsonyi szőnyeg akció a myfloor.hu-n

A karácsonyi készülődés néha feszülté válik, ha túl későn kezdünk hozzá. Nézze meg karácsonyi design szőnyeg akciónkat a myfloor.hu webáruházunkban. Kiemelt ajánlatunkban az ESPRIT design szőnyegek élénk színösszeállításokban, kreatív modern és klaszikus mintákkal, 6 típussal, 4 méretben Németországból. És van ajánlatunk a vintage megjelenés és a klasszikus minták kedvelőinek is: a GIZEM és az IMPERIAL szőnyeg család visszafogott színekkel, hagyományos mintákkal, több típusban és méretben, karácsonyi kedvezménnyel várja az érdeklődőket webáruházunkban. Persze, ha mindez nem elég, akkor még több mint 2.000 termék közül lehet válogatni lakberendezési áruházunkban.

 

KARÁCSONYI SZŐNYEG AKCIÓ

 
 

Tapiwall | Balett táncos a falon

Az ember egy különleges lény a Földön: házat épít, autóval jár, üvegből iszik és színes ruhákat hord. Ráadásul ma már nem elégszik meg a tárgyak biztosította funkciókkal, hanem kifejezetten dekoratív megoldásokat keres, - hiszen már nem is ő maga készíti azokat. Az embereknek ugyanakkor van egy rétege, akik ennél tovább mennek, és ők kifejezetten olyan dolgokat keresnek, amilyen másoknak nincs. A Tapiwall egyedi tapéta család egy olyan eszköz lehet az ő kezükben, amivel ténylegesen egyedi otthont varázsolhatnak maguknak. A Tapiwall tapéták épületen belül és kívűl, száraz és vizes helyiségeben díszíthetik a falakat, bútorokat egyéni igényeket kiszolgáló tartalommal, egyedi méretben. A balett tános installációnk szintén egyéni ízlés és megvalósítás alapján készült a közelmúltban. Ha Ön is személyre szabott fali megoldást szeretne, amivel máshol nem találkozhat, akkor keresse szaktanácsadó kollégáinkat a http://tapiwall.hu/ weboldalon!

 

Balett táncos a falon

 
  Cleartex | 2040 Budaörs, Gyár u. 2. | +36 23 887 400 | cleartex@cleartex.hu  
     

 

®

Loading...
Loading...